ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Professional Sinnerz - Nothing Is A Coincidence
 

Κατά καιρούς από την συμπρωτεύουσα είχα ακούσει ποιοτικότατα συγκροτήματα, ανεξαρτήτου είδους. Είτε κινούμενα στο underground είτε στο mainstream, πάντα είχαν κάτι ξεχωριστό να προσφέρουν και αυτό είχε αντίκτυπο στην αποδοχή που έλαβαν από τον κόσμο. Οι Professional Sinnerz χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία μιας και κάτι τόσο φρέσκο στο χώρο του Ελληνικού Hip-Hop είχα πολύ καιρό να ακούσω…

Για να γίνω και λίγο πιο ακριβής, όταν ένα συγκρότημα συνδυάζει εύστοχα τόσο ετερόκλητες επιρροές, τότε δεν μπορεί να μην είναι ενδιαφέρον. Ενώ αρχικά θα νομίζετε ότι ακούτε ένα κλασσικό Hip-Hop δίσκο, στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι η αρχική πρόβλεψη σας βρίσκεται πέρα μα πέρα έξω: Διάσπαρτα θα βρείτε πολλά ηλεκτρονικά σημεία, Rock ρυθμούς και…Hardcore/Death φωνητικά που μου θύμισαν τις δουλειές του rapper Necro! Ωστόσο σε όλο το album για κάποιο λόγο η όλη ατμόσφαιρα μυρίζει Punk και σου δίνουν την εντύπωση πως ξαφνικά θα πιάσουν τις κιθάρες και θα διασκευάσουν Ramones. H ερμηνεία αλλά και οι καυστικοί/εσωστρεφείς στίχοι του MC Αδαμάντα δένουν άψογα στη συνολικά εξαιρετική παραγωγή από τον DJ Tyler, ενώ αρκετούς πόντους παραπάνω παίρνουν από τις συμμετοχές των Εισβολέα, DJ Secret, Γέλου, Como Esta Loco, Nocturnal Vomit, Hypnelia και του εξαιρετικά ανερχόμενου rapper Symmetry από την Νέα Υόρκη. Στο press kit περιλαμβανόταν και promo cd με διάφορες λεπτομέρειες όσο αφορά την μπάντα αλλά και ένα live video που αν κρίνω από αυτά που είδα, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τους χάσετε αν παίζουν live στην πόλη σας!

Το δισκογραφικό ντεμπούτο των Professional Sinnerz είναι μια ολοκληρωμένη δουλειά απ’ όλες τις απόψεις και νομίζω ότι αξίζει την προσοχή όλων. Και μόνο από το γεγονός ότι δεν ακολουθούν πεπατημένους δρόμους αλλά έχουν τα κότσια να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, τους κάνει νικητές.Μπορειτε να κατεβασετε τον δισκο απο την σελιδα Downloads του Site μας!Φυσικα δωρεαν και νομιμα! 

Album Tracklist :
1. Welcome
2. Ήρωας
3. Hypocrite feat Como Esta Loco
4. A Tribute to the Ramones
5. Η δικαιολογία
6. Insomnia
7. Βρές κάτι να πείς feat Εισβολέας
8. The Subconscious is a Dangerous Thing To Feed feat Symmetry
9. Ήρθε η ώρα να φύγεις
10. Rotten to the core feat Nocturnal Vomit
11. Αντεπίθεση
12. Αμαρτωλή πλευρά feat Γέλως και Hypnelia
13. Kelly
14. Δε με νοιάζει
15. Άπιστοι
16. Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν
sound
Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις