ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Ο NiVo και οι Goin Through
μας παρουσιάζουν ένα αιρετικό talk show
από τη Δευτέρα 4 Μαϊου τα μεσάνυχτα

 

Μας παρασύρουν με το ρυθμό τους.
Μας αγγίζουν με τους στίχους τους.
Τους αγαπήσαμε για τις αλήθειες που λένε μέσα από τα τραγούδια τους.
Τώρα θα μοιραστούν μαζί μας όλες τις αλήθειες της σύγχρονης πραγματικότητας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

 

Ο Νίκος Βουρλιώτης, μαζί με τον Dj Rico, το Θηρίο και τον Μιχάλη Παπαθανασίου, οι αγαπημένοι μας Goin Through, έρχονται με τη γνωστή αιρετική και καυστική τους διάθεση, για να… καληνυχτίζουν την Ελλάδα κάθε Δευτέρα με το δικό τους talk show. Βάζουν στο μικροσκόπιο την επικαιρότητα. Σχολιάζουν τα κακώς - και τα καλώς - κείμενα. Μιλάνε για θέματα που "καίνε" τους νέους και όχι μόνο, πάντα με το ξεχωριστό τους χιούμορ και με την αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει τους στίχους τους. Στόχος τους είναι να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις τους με το πιο "ψαγμένο" κοινό της χώρας μας σε έναν τηλεοπτικό διάλογο που θα έχει τη σφραγίδα γνησιότητας των Goin Through.

 

Αυτό που κάνει την εκπομπή ακόμα πιο εναλλακτική, είναι οι καλεσμένοι της. Θα δούμε celebrities που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι και θα κουβέντιαζαν με τους Goin Through. Το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους επώνυμους καλεσμένους του να συντονιστούν με τα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο σκεπτόμενο Έλληνα. Η παρέα της εκπομπής περιλαμβάνει 40 ακόμα άτομα! Είναι το κοινό που θα βρίσκεται στο πλατό και θα συμμετέχει, θα παρεμβαίνει στη συζήτηση και θα κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους.

 

Κάθε Δευτέρα ακριβώς τα μεσάνυχτα, ο ΑΝΤ1 μας καλεί να ξεφύγουμε από την πεπατημένη των talk shows. Ο NiVo και οι υπόλοιποι Goin Through βουτάνε στα βαθιά χωρίς να χάνουν ποτέ το χιούμορ τους και μιλούν επί της ουσίας για ό,τι μας αφορά πραγματικά.

 
Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις