ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::O Dj Rico τα λέει άσχημα::


  sound
  Ο dj Rico από το studio του απαντάει σε ερωτήσεις του γνωστού site hiphop.gr. Αλέξης Δέλτα, Αλχημιστής και Nivo είναι από τα πρόσωπα που συζητούνται πολύ. Το απρόσμενο νέο είναι το mixtape του Αθέατου σε παραγωγή Σερίφη. Απολαύστε την συνέντευξη που θυμίζει εξετάσεις Ιουνίου.
  — Έχετε βρει αντικαταστάτη;

  Δεν είναι θέμα αντικατάστασης. Εμείς συνεχίζουμε κρατώντας το ίδιο όνομα -γιατί δεν έχει καμία σχέση το τι είναι σήμερα οι ΝΕΒΜΑ με το τι ήτανε στο παρελθόν- και ουσιαστικά έχουμε τον Αλχημιστή σαν καινούριο μέλος που θεωρούμε ταλαντούχο, πολύπλευρο, ορεξάτο, σοβαρό και θα προχωρήσουμε να δούμε τι θα γίνει.

  — Η επαφή πως έγινε;

  Ακριβώς όπως έγινε με όλους στο Family. Είχαμε μια προσωπική επαφή, κάνουμε παρέα, έχουμε κοινά ακούσματα και επιρροές. Συζητήσαμε και με το Family πως του φαίνεται αυτή η ιδέα και πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει πάρα πολύ κόσμο.

  — Πιστεύεις ότι υπάρχει μια ημερομηνία λήξης στους MCs; Ίσως και ηλικιακό όριο;

  Δε σου κρύβω ότι κι εμένα με απασχολεί. Είμαι 35 και σκέφτομαι μέχρι που μπορεί να συνεχιστεί. Είναι και μουσική που όπως και να το κάνουμε έχει απήχηση σε νεαρές ηλικίες. Στην Αμερική είναι πλέον πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης, γιατί η hip hop πλησιάζει τα 30 και υπάρχουν καλλιτέχνες που διέπρεψαν ως hip hop star, βλέπε LL COOL J κτλ, οι οποίοι τώρα είναι πάνω από 40 και πλησιάζουν τα 50. οπότε κατά πόσο μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να χει απήχηση σΆ ένα πιτσιρικά ο οποίος μάλλον τώρα θα ακούει Soulja Boy. Έχει να κάνει κι με το πώς νιώθεις εσύ. Αν μπορείς να ανεβαίνεις πάνω στη σκηνή και να φοράς τα φαρδιά και τις μπασκετικές φανέλες και μετά να κοιμάσαι το βράδυ ήσυχος, τότε δε πέφτει λόγος σε κανένα. Εγώ είμαι στη γενιά των πρώτων hip hopers, δηλαδή του B.D. Foxmoor, του Μεντζέλου και του Βουρλιώτη, οι οποίοι γυροφέρνουν σΆ αυτή την ηλικία. Ο καθένας ανάλογα με το πώς νιώθει με την ηλικία του συνεχίζει ή σταματάει.

  Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο : hiphop.gr
  Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις