ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::28 Φεβρουαρίου @ Ξάνθη::


  soundΤο κλίμα ήταν εορταστικό , ο καιρός καλός και ο κόσμος ευδιάθετος. Μη ντυμένοι , μάγισσες , ιππότες , Εφραίμ(ηδες) είχαν ως κοινό παρανομαστή την αναμονή τους για την συναυλία των Goin Through & the Family the label.
  Η συναυλία ξεκίνησε με αγγλικό τρόπο , 13:32 ο πρώτος mc ήταν επί σκηνής. Στοιχήματα για το ποιος θα ανέβαινε πρώτος , παίζονταν ανάμεσα σε Θηρίο και Prosinnerz.
  Παρόλο αυτά η αρχή έγινε με τον Κόμη και τον αδερφό του ( Bilbas) και τον dj Rico στην κονσόλα (από την οποία έλλειπε το λογότυπο). Τα γνωστά εισαγωγικά μπουζουκάκια του Κόμη αντηχούν και αφού ακούγονται οι γνωστές ιαχές αρχίζει το πρώτο κομμάτι κάντε θόρυβο. Παρότι υπήρχαν μόνο security ο Κόμης απήγγειλε το κάποιος φώναξε τους μπάτσους. Εν συνεχεία τα τραγούδια που ακολούθησαν ήταν πιο ‘ήρεμα’ , σύμφωνα με τα λεγόμενα των αδερφών Παναγιωτίδη. Αν δεν καταλάβατε ο λόγος περί του αγάπη είναι και το σήμερα μπορώ. Αξίζει να αναφέρω ότι ο Λευτέρης ευχαρίστησε δεόντως όλους του Ξανθιώτες που στήριξαν το κομμάτι του στον διαγωνισμό. Και με αυτά ανακοινώνει το νέο του single με την οικογένεια Σταμάτα να μου λες. Τέλος αφού παρουσιάζει τους Pro μαζί με αυτούς ερμηνεύει ένα κομμάτι βασισμένο στην συνταγή της Nirvana (Beer drinking army).
  Αφού αποχωρούν Κόμης και Bilbas , οι Prosinnerz παίρνουν την σκυτάλη με το κομμάτι Κάνε κάτι. Ακολουθεί το κομμάτι πες ό,τι θες και η ανακοίνωση του νέου single το οποίο περιέχει ένα ερωτικό κομμάτι. (* δείτε το βίντεο με τίτλο νέο single υπό των Sinnerz ). Τέλος ακολουθεί μια σφοδρή αντεπίθεση. Αξιοσημείωτη η μεγάλη συμπάθεια των Ξανθιωτών προς του Pro καθώς και οι μικροφωνικές ικανότητες του Tyler ο οποίος περισσότερο ήταν δίπλα στον Johny παρά πίσω από την κονσόλα. Κλείνω την ενότητα των Professional Sinnerz αναφέροντας ότι ο Αδάμαντας μετά το τέλος των κομματιών έλεγε μια φορά το κουπλέ ακαπέλα κλείνοντας έτσι τα στόματα τα οποία έλεγαν ότι η φωνή του γίνεται έτσι λόγω μηχανημάτων.
  Σε ελάχιστο χρόνο ανεβαίνουν επί σκηνής οι Νέβμα και αφού μας καλησπερίζουν , ο Αλέξης ζητά από τον Αδάμαντα και τον Tyler να παραμείνουν. Μείνε εκεί που είσαι είναι το κομμάτι που ακολουθεί. Μετά αφού μένουν μόνοι τους οι Ισορροπιστής , Αλέξης Δ και dj Rico ερμηνεύουν τον όγδοο κομμάτι του ήχου ανοχής (Για μια στιγμή). Εν συνεχεία αφού ο Ισο λέει ‘εμείς χτυπάμε μόνο με στίχους ’ ακολουθεί το χτυπάω μόνο με στίχους. Αφού τελειώνει το κομμάτι ο Σερίφης λέει : ‘και τώρα έχουμε δωράκια’ Ισορροπιστής και Τέταρτος άρχισαν να πετάνε στο κοινό mixtapes. Συνολικά πετάχτηκαν γύρω στα 400 του Νικόλα και 100 του Σερίφη , λίγα μπροστά στους 1500 και βάλε ακροατές. Μετά την μικρή διακοπή συνεχίζεται το πρόγραμμα με κομμάτι από το νέο δίσκο των Νέβμα. Άντε στο καλό remix. Οι Νέβμα τελειώνουν με το και δεν σταματώ.
  Και τώρα η σκηνή υποφέρει αφού το Θηρίο είναι πάνω της. Ο Κώστας ξεκινάει με το ομώνυμο κομμάτι. Συνεχίζει με άλλα δύο όταν χορεύεις και το μαύρα μεσάνυχτα (το οποίο για πρώτη φορά παίζει ολοκληρωμένο). Μετά το Θηρίο ανακοινώνει το νέο του κομμάτι σε παραγωγή dj Rico (δείτε το βίντεο με όνομα new track by Thirio). Κλείνει το πρόγραμμα του ξαναπαίζοντας τα μαύρα μεσάνυχτα με το κοινό να τραγουδά σχεδόν σύσσωμο το ρεφραίν. Να αναφέρω πως όση ώρα ελλόχευε ο Rico την κονσόλα σκράτσαρε αρκετά σε σχέση πάντα με τα δικά του δεδομένα.
  Μιχάλης Παπαθανασίου στα πλήκτρα , dj rico στην κονσόλα και ακούγονται από τα ηχεία τα γνωστά ηχητικά. Ο Nivo επί σκηνής με τον Ισορροπιστή στο πλευρό του. 12 παρά και όλα τα χέρια ψηλά σε σημείο που να μην μπορώ να μαγνητοσκοπήσω. ( στην θέση του T.N.S χώνει ο Ίσο με το κουπλέ από το Νωρίς ή αργά). Αφού μας καλησπερίζει με το παραπάνω ο Βουρλιώτης ακολουθούν τα ψηλά το κεφάλι , κλείστε μου το στόμα , veto, 301 και σήμερα, πόσο μαλάκας είσαι, θυμάμαι, αυτή τη ζωή. Να αναφέρω ότι στο ψηλά το κεφάλι ο Ισορροπιστής έκανε freestyle εξαιρετικό σε πολλά σημεία καθώς και μακροπερίοδο. Τέταρτος επί σκηνής και κάρτες , διακοπές , παρακάλια , αλτσχάιμερ και γυναίκες θέματα των επόμενων κομματιών. Εν συνεχεία ανεβαίνει ο Κόμης Χ και απλά κάντε ό,τι κάνω. Αλέξης και Κόμης αποχωρούν προσωρινά και στην θέση τους το Θηρίο. Έχω μια υπόνοια , φτου σου , ποτέ ξανά , σχολείο , φίρμες τα κομμάτια που ακολουθούν. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι λίγο πριν τελειώσει το κομμάτι σχολείο το θηρίο πήρε ένα μπαλόνι με τον Μπομπ σφουγγαράκι και αφού εισέπνευσε ήλιο έλεγε με τροποποιημένη φωνή τα ρεφραίν του Πασχάλη. Μετά ανεβαίνουν οι sinnerz επί σκηνής και οι πόρτες κλειστές μάλιστα ο Αδάμας για ακόμα μια φορά λέει ακαπέλα ρεφραίν. Λίγο πριν το τέλος Κόμης και Αδάμας ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ με όλο το family επί σκηνής να χτυπιέται και το κοινό σε κατάσταση nirvana. Προτελευταίο κομμάτι καλημέρα ελλάδα. Τελευταίο θέλω να γυρίσω με τον Κόμη να χώνει ένα κουπλέ από κάποιο νέο κομμάτι του. Πριν φύγουν αφού μας ευχαρίστησαν ο Nivo ανέφερε τα εξής για τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ τα οποία βρισκόταν ακριβώς απέναντι: ‘ όσην ώρα παίζαμε οι άνθρωποι στα μπαλκόνια με τις πράσινες σημαιούλες ήταν έξω και μας βλέπανε όταν παίξαμε το καλημέρα ελλάδα κλείσανε τις πόρτες και μπήκανε μέσα. Αυτά τα λέω γιατί κανείς δεν μου κλείνει το στόμα’.
  Ανακεφαλαιώνοντας , ήταν μια συναυλία 3 ωρών με 1500 + άτομα μοιράστηκαν αρκετά tapes όχι βέβαια για όλους και όλοι παίξαν πάρα πολύ καλά με αποκορύφωμα τον dj rico που όπως προείπα σκράτσαρε πολύ για τα δικά του δεδομένα. Επίσης η ηχητική ήταν άψογη!Ακολοθουν videoz και photos απο το live!!

Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις