ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Άμεσοι και καταιγιστικοί, οι Goin’ Through έρχονται με ένα Revisited - Best of να καταγράψουνε το σήμερα. Και η μουσική τους, η χιπ χοπ είναι το soundtrack μιας γενιάς που «όσο ακόμα υπάρχουν γειτονιές, συνοικίες, πρόσφυγες, ρατσισμός, οικονομικά προβλήματα, πολιτική και κοινωνία θα την εκφράζουν», όπως λέει και ο Νίκος Βουρλιώτης.

Έρχονται και δεν είναι μόνοι τους. Μαζί με τους Goin’ Through, όλο το roster του Family κάνει αισθητή την παρουσία του με 12 BEST κομμάτια που «έγραψαν»,  «Καλημέρα Ελλάδα», «Δώδεκα παρά», «Ψηλά το κεφάλι», «Πόσο μαλάκας είσαι», «301 και σήμερα», «Γυναίκες» και 12 revisited κομμάτια σε απρόσμενα mix.

Οι Goin’ Through είναι εδώ και δηλώνουν «Παρών»! Και κάνουν πάλι τη διαφορά με δυο νέα κομμάτια. «Δεν κάνω διακοπές, σου δίνω αυτό που θες.... μιλώ στιχουργικά, επεμβαίνω στη ζωή σου, με γάντια χειρουργικά, αφαιρώ όλα τα βάρη, για να πάρει χαρά», μας λένε στο «Δεν κάνω διακοπές». Και γίνονται ακόμη πιο αιχμηροί στο αμέσως επόμενο τραγούδι, «Πόρτα κλειστή» όπου η πραγματικότητα τρώει άγρια πόρτα...

Όσο για το cover ... Αυτή τη φορά οι Goin’ Through (μέσα απ’ τα σκίτσα του Βασίλη Μπαζάντε), επιστρέφουν ως Σούπερ Ήρωες με πολύχρωμες στολές που είτε είναι πρωταθλητές στη δύναμη, είτε είναι ιδιοφυΐες ή γρήγοροι σαν τον άνεμο έχουν έρθει να σώσουν έναν περίπλοκο κόσμο από τους κακούς.
Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις