ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::Goin' Through [Biography]::


  soundΟι Goin Through αποτελούνται απο τους Νίκος Βουρλιώτη (NiVo) και Μιχάλη Παπαθανασιού, ήταν το πρώτο hip-hop συγκρότημα που υπέγραψε το 1994 σε δισκογραφίκη εταιρία. Ήταν αυτοί που έφεραν το hip-hop στην χώρα. Το τραγούδι που τους έκανε γνωστούς ήταν μια διασκευή του "Γαρύφαλλε Γαρρύφαλλε" με την συμμετόχη του Βλάση Μπονάστου. Έχουν συνεργάστει με μεγάλους καλλίτεχνες όπως: Μάρινα Σκιαδαρέση, Βλάση Μπονάτσο, Γιώργος Μαζωνάκης , Δέσποινα Βανδή, Άννα Βίσση, Μαρία Κορινθίου, Ημισκούμπρια κ.α. Το 1995 κυκλοφορεί το CD με τίτλο "Αναζήτηση", δύο χρόνια αργότερα βγαίνει το CD τους "Μικροί θεόι" και τα δύο αυτα CDs κερδίζουν μονο θετικές κριτικές. To 1997 - 1998 προβάλονται απο το Γαλλίκο κανάλι MCM φτανοντας στο 22 του 100% europe chart. Το 1999 βγάζουν τον επόμενο δίσκο τους το "III" και το 2001 το "Συμβόλαιο Τιμής" . Το 2002 ηχογραφούν το "hip hop mania" σε συνεργασία με τον βουλγαρό ραπερ MИIIIO IIIAMAPA.
  To 2004 βραβευονται από τα Mad Video Music Awards για το καλυτερο hip hop video clip για το τραγούδι " Ποσο μ*** είσαι". Ο επόμενος δίσκος τους (2004-5) " La Sagrada Familia " γίνετε τρομερή επιτυχία και τους απονέμεται χρυσός δίσκος . Το 2005 τους απονέμεται απο τα Mad Video Music Awards για το καλύτερο video clip απο συγκρότημα για το τραγούδι γυναίκες. Το 2006 κυκλοφορεί το " Καλλημέρα Ελλάδα " το οποιο κανει ολοι την Ελλάδα να κουνιέται στο ρυθμό τον Goin Through. Τον ίδιο χρόνο κυκλοφορούν και τα CDs "Vedetta" το οποίο γίνεται χρύσο και το "Σχολειο 2006" .
  Το 2006 κερδίζουν πάλι απο τα Mad Video Music Awards τον τίτλο για το καλύτερο hip-hop video clip για το τραγούδι "Έρωτα ή πόλεμο" σε συνεργασία με την Άννα Βισση. Τον επομένο χρόνο (2007) βγαίνει σε κυκλοφορία το "Ψηλα το Κεφάλι" που γίνεται μεγάλη επιτυχία, τον είδιο χρόνο κυκλοφορούν και το "Κλείστε μου το στόμα".Το 2007 βραβεύονται για τον καλύτερο στοίχο- ατάκα για το Κύριε υπουργέ γ** τα υπουργεία σας, την ίδια χρονία βραβευόνται και για το καλύτερο hip hop video clip για το "Σχόλειο 2006" .
  Επίσης την ίδια χρονια βραβεύονται στα μουσικά βραβεία Αρίων στις κατηγοριές Εναλλακτική μουσική – Δίσκος για το CD "Vendetta" ,Εναλλακτική μουσική – Τραγούδι "Καλημέρα Ελλάδα" και στην κατηγόρια Video Clip της χρονιάς για το "Καλημέρα Ελλάδα".Το πολυ επιτυχιμένο "VETO" κυκλοφορεί στα τελη του 2007 προκαλόντας αναταραχή και τους απονέμεται χρυσός δίσκος, επίσης βγαίνει και το " The Duets" το οποιο αναταρασει την ενχώρια δισκογραφία για αλλη μια φορά !! Το 2008 βγάζουν το CD " Η Γιορτή The early years special edition " και ηχογραφουν και το τραγούδι της ταινίας "Λουγα και Απαλλαγλη I4 " σε συνεργασία με την Μάρια Κορινθίου το οποιο γίνετε και αυτό με μεγαλη επιτυχία και ακούγεται σε όλα τα club καθως βγάζουν και τον ομώνυμο δισκο οπου στην ταινια παιζουν και μέλη του Family όπως το θηρίο και o NiVo.
  Στα Mad video music awards 2008 τραγουδουν το συγκεκριμένο κομμάτι (Δεν αντέχω) και κερδιζουν και το βραβείο γαι το καλυτερο video clip της χρονια για το τραγουδι " Ψηλα το κεφάλι " .
  Στα τέλη του 2008 βγαίνει το album τους με τιτλο " Revised Best of " οπου περιέχε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Family καθώς και δυο νεα τραγούδια το "Δεν κάνω διακοπές" απο τους Goin Through και τους ΝΕΒΜΑ οπου γίνετε το hit του χείμωνα και το "Πορτα κλειστη" απο τους Goin Through και τον Αδάμα. Στα Mad Video Music Awards του 2009 τραγουδούν ενά remix των τραγουδιών "Δεν κάνω διακόπες" και " (Μην κάνεις πως) Δεν θυμάσαι " μαζι με τους ΝΕΒΜΑ και τον Αδάμα.

  Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις