ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::Κόμης Χ [Biography]::


  soundΟ Λευτέρης Παναγίωτιδης ή αλλιώς Κόμης Χ (Χαοτικός) γεννήθηκε το 1981 στην Θεσσαλόνικη και μεγάλωσε στην Καστορία. Τα μαθησίακά του χρόνια τα πέρασε στο Ελληνορθόδοξο Κολέγιο «Ευαγγελίστρια» της Μελβούρνης, στην Αυστραλία , όμως τελίωσε το 1 λύκειο Άνω Τούμπας στην Θέσσαλονίκη και σπούδασε ΤΕΙ Άμφισσας, στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Με την μουσίκη ασχολήθηκε απο τα 15 και τα τελυταιά 10 χρόνια είναι σε πολλά σχήματα της θεσσαλόνικης όπως : 031 , Χαοτίκη Φαμιλία και Χάος εν τάξη.
  Αρχίκα ως φίλος του και στην συνέχεια και ως μουσίκος παραγώγος τον βοηθησε να κάνει της ρήμες του μουσίκη ο Δημήτρης Μπέλτσος γνώστος ως Diveno. H πρώτη του δισκογραφίκη δουλεία με τίτλο «Μια ζωή με μουσική» που περιεχει 16 τραγούδια γεννημενα απο την μεγάλη του αγάπη για το hip hop δεν κυκλοφορεί στα δισκοπολέια αλλα μεταφέρε χερί - χερί απο τους φίλους του. Το δευτερό ολοκληρώμενο album τους κυκλοφορει το 2006 αυτη την φορα όμως κυκλοφορει στα δισκοπολεία επίσημα και παλι με τον Dineno στην μουσική παραγώγη.
  Το΄album έχει για τίτλο μια εύχη απο όλους τους φίλους του " Κάλη Συνέχεια " από την Smile Production. Απόκτα πολλόυς θαυμαστές μετα το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης οπού κερδίζει την πρώτη θέση. Με την νίκη του αυτή αποδεικνύει οτί το hip hop και οι καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν αποτέλουν κυρίαρχο μουσικό ρεύμα, και πλέον είναι εμφάνες οτι ο Κόμης Χ είναι δυναμίκος εκπρόσωπος του hip hop στην χώρα. Στις αρχές του περασμένου έτους (2008) κυκλοφορεί την τρίτη του δούλεια στην οποία είναι υπεύθυνος για για την μουσίκη τριών κομματίων παρόλο που δεν έχει κάνει τέτοιου είδουν σπούδες.
  Την άνοιξη του ίδιου έτους βγάζει την επόμενη δούλεια του με τίτλο " Χάος εν τάξη " , τότε ο Κόμης Χ συνεργάζεται για πρώτη φορά με με γνώστους συνθέτες της hio hop σκηνης και ασχόλειτε με την σύνθεση κάποιον κομμάτιων του δίσκου . Έκανε μία πολύ επιτυχημενη εμφάνηση στο πρώτο hip hop festival στην Αθήνα.
  Στα Mad Video Music Awards 2009 τραγούδησε μάζι με τον ΝΙΝΟ και τους Professional Sinnez το "Smells Like Teen Spirit". Φέτος θα κυκλοφορήσει το cd single με τίτλο "Σταματα να μου λες" και αργότερα θα κυκλοφορήσει ολοκληρόμενο album.

  Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις