ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Goin' Through - Καλήμερα Ελλάδα
 

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του χρυσού, "La Sagrada Familia", οι Goin' Through επιστρέφουν με το "Καλημέρα Ελλάδα", μία δουλειά-πρότυπο της σύγχρονης δισκογραφίας. Ήδη κυκλοφορεί το CD single τους, μέσω του οποίου παίρνουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί και καυτηριάζουν με μοναδικό τρόπο τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Στο ίδιο πνεύμα κινείται το video clip του τραγουδιού, που έχει ήδη γυριστεί και εμφανίζει την ελληνική πραγματικότητα έτσι όπως οι ίδιοι τη βιώνουν και την αντιλαμβάνονται με έναν διεφθαρμένο υπουργό το ρόλο του οποίου κρατάει ο Θέμος Αναστασιάδης και έναν άνθρωπο που τον καταγγέλλει το ρόλο του οποίου κρατάει ο Νίκος Βουρλιώτης.

Ωριμότεροι από ποτέ, έχοντας στην πλάτη τους αμέτρητα live καθώς και τα all star DJ sets του "Nivo" σε Ελλάδα και εξωτερικό, έρχονται - για ακόμα μία φορά - να εδραιώσουν τη θέση τους σε μία σκηνή που, περισσότερο από ποτέ, κινεί τα νήματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η μουσική του "Καλημέρα Ελλάδα" είναι του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Βαγγέλη Σερίφη και οι στίχοι είναι του Νίκου Βουρλιώτη. Συμμετέχει η Παιδική Xορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα Μαΐου. Με παραγωγές από Μιχάλη Παπαθανασίου αλλά και από όλο το roster του Family (DJ S, DJ Rico, Sinis, Goat & Loud), το νέο άλμπουμ του γκρουπ έχει πολυμορφικό χαρακτήρα, φτιαγμένο τόσο για το club, όσο και για το iPod. Ένας δίσκος με άρωμα πλατίνας...

Τίτλος CD
"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ"
Εταιρεία: DEF JAM
UNIVERSAL
Είδος: CD Single

Artwork
Δημήτρης Καράμπελας

Τα τραγούδια του cd


01. Καλημέρα Ελλάδα
02. Καλημέρα Ελλάδα (clean version)
03. Καλημέρα Ελλάδα (instrumental)

sound

 

Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις