ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::21 Δεκεμβρίου 2008 @ Club Μύλος Θεσσαλονίκη::


  Σιγά Σιγά άρχισε να γεμίζει το club.Γύρω στις 10 το βράδυ ξεκίνησε το live! Αποτέλεσμα όλων αυτών οι Sma αντί για guest κάνανε opening.Επί σκηνής Dysastah, Αλχημιστής και dj Space. Αφού οι δύο πρώτοι μας χαιρέτισαν δεόντως ο space βάζει μια beatαρα και εν συνεχεία ανεβαίνει ο Ισορροπιστής και οι 4 τους λένε ένα κομμάτι εν ονόματι δεν πας πουθενά από το mixtape του Ισορροπιστή. Μετά παίζουν ένα άλλο κομμάτι δικό τους αλλά και ένα καινούριο από προσεχή δίσκο τους. Στα δύο τελευταία τους κομμάτια συμμετείχε και Αδάμαντας. (fight club ).Να επισημάνω ότι ο space έκανε διαρκώς τζαμάτα scratches!!Την σκυτάλη πήραν οι Pro Sinnerz , ο Αδάμαντας στα μικρόφωνα και ο Tyler στην κονσόλα. Ξεκίνησαν με το γνωστό κομμάτι Πες ότι θες.
  Εν συνεχεία έπαιξαν 3 κομμάτια από το νέο album (ένα ερωτικό {γαμάτο}, ένα κομμάτι με ρεφραίν αν θα ήμουνα εμπορικός, ένα άλλο με ρεφραίν ίσως γίνεις pro .) Μάλιστα τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ετοιμόλογα. Μόλις τελείωσαν το ερωτικό κομματάκι ο Αδάμαντας ζήτησε πρώτα να κάνουν θόρυβο οι γυναίκες και μετά οι άντρες. Όταν έκαναν και οι άντρες ο Tyler δείχνοντας το μέρος που ήταν μαζεμένοι οι υπόλοιποι mc’s είπε (από εδώ κανένας δεν έκανε θόρυβο και να φανταστείτε είναι όλοι άντρες). Σην συνέχεια οι Προ κάνανε αντεπίθεση την οποία ο Tyler χαρακτήρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία.Επίσης είπαν και το κάνω κάτι. Στο τελευταίο τους κομμάτι ανέβηκε και ο Κόμης Χ. Δεν είπαν την Nirvana αλλά το κομμάτι τους από το Thessaloniki mixtape vol 2 και έγινε της γυναίκας του δρόμου.
  Όπως καταλάβατε ακολούθησε ο Κόμης Χ. Ο Λευθεράκης δεν ήταν όμως μόνος του στην σκηνή και εκτός από τον Ρίκο ο οποίος ανέλαβε τα ηνία είχε στο πλευρό του τον ... Bilba!! Ούτε εγώ το πίστευα!!! Το πρόγραμμά του το ξεκίνησε με τα γνωστά μπουζουκάκια και Κόμης & Bilbas ζητούσαν να ακούσουν και να δουν να κάνουμε όλοι πανικό λέγοντας ω ναι!!Αυτό διήρκησε 2-3 λεπτάκια. Ακολούθως σκάει μουσική βόμβα παρόλο που κανείς δεν είχε φώναξε τους μπάτσους. (καταλάβατε ποιο κομμάτι έπαιξε!) Τα φώτα έσβησαν όπως το ζήτησε ο ίδιος και έκανε μια εισαγωγή για τον αδικοχαμένο Αλέξη Γρηγορόπουλο. Έτσι απείγγειλε το σχετικό κομμάτι με μεγάλη δόση πάθους. Ομολογώ ότι ανατρίχιασα!! Σειρά είχαν το σήμερα μπορώ (όχι με την Άννα Δρούζα αλλά με την Ασπασία Θεοφίλου) και το αγάπη είναι το οποίο ο Tyler χαρακτήρισε γκέικο κομμάτι.
  Ο Κόμης ζητά από τον Σερίφη να κάνει ένα μικρό πρόλογο για το επόμενο κομμάτι (σαν φιλόλογος που είναι) και ο Ρίκο είπε τα εξής: (πολλοί μας βρίζουν, μας κράζουν, μας λένε εμπορικούς αλλά εμείς τους γράφουμε στα αρχίδια μας. Κάποιοι είπαν ότι ο Κόμης τώρα που μπήκε στο family θα ξοφλήσει και θα χαλάσουν τα πλάνα του προς απάντηση όλων αυτών ακούστε το επόμενο κομμάτι το οποίο είναι το πρώτο που ηχογράφησε ο Κόμης!!) Το κομμάτι λέγεται σταμάτα να μου λες.Το τελευταίο κομμάτι το είπαν Κόμης Χ, Αδάμαντας και Bilbas. Ει ει ει θυμάμαι τη μάνα μου να λέει. Ο Κόμης μας χαιρετά προσωρινά και τα φώτα σβήνουν.
  Ακούγονται τα γνωστά ει ει αχά αχά. Οι Νέβμα μπαίνουν στη σκηνή και κατόπιν σύντομου χαιρετισμού παίζουν κατευθείαν το ξεφτιλιστείτε. Εν συνεχεία παίζουν το από αυτούς που λατρεύεις να μισείς. Αφού τελειώνουν μιλάνε με το κοινό για κανένα λεπτό και ανακοινώνουν το επόμενο κομμάτι τους ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ. Οι παλιοί κατάλαβαν και ευχαριστήθηκαν οι νέοι περίμεναν το επόμενο κομμάτι. Μετά ανέβηκαν πολλοί mcs επί σκηνής (Αδάμαντας, Dysastah,Αλχημιστής, Iso Xl). Μην ψάχνετε να βρείτε ποιο κομμάτι ερμήνευσαν αφού είναι από τα μαθήματα ισορροπίας. Μετά Ίσο και Αλέξης αφού προλογίσανε για τους προ παίξαν το χτυπάω μόνο με στίχους σε παραγωγή το Tyler και αποχώρησαν.
  Αφού ήπιε λίγο νερό ο dj rico και έβαλε τα γνωστά εισαγωγικά σκάει στη σκηνή ο Νίκος Nivo Βουρλιώτης μαζί με τον Ισορροπιστή και λένε το 12 παρά ,με τον κόσμο από κάτω να χτυπιέται, μάλιστα στη θέση του Tns έχωσε ο Ισορροπιστής με το κουπλέ του από το Αργά ή νωρίς. Άντε και 301 και σήμερα τα δύο κομμάτια που ακολουθούν. Στην συνέχει ακολουθεί το Ψηλά το κεφάλι και αφού Ο Nivo χώνει το κανονικό κουπλέ, βλέπω τον Ισορροπιστή έτοιμο να ραπάρει και περιμένω να ακούσω (ετοιμάσου ήρθε χτύπημα από τη νούμερο 1 ομάδα) αντί για αυτό ακούω τον Ισορροπιστή να κάνει ένα εξαιρετικό freestyle. Πριν ανέβει ο Αλέξης στην σκηνή έπαιξαν αυτή τη ζωή έχω μάθει να κάνω. Ο Βουρλιώτης παρουσίασε τους Νέβμα λέγοντας (κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω το ανερχόμενο συγκρότημα Νέβμα) και ο Αλέξης συμπλήρωσε λέγοντας ότι τώρα θα βγάλουν το πρώτο ντέμο τους. Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι, σε παρακαλώ, γυναίκες, πόσο μαλάκας είσαι, κάρτα, δεν κάνω διακοπές ακούγονται ξεσηκώνοντας το κοινό. Έπειτα και οι τρεις λένε το κλείστε μου το στόμα και το αφιερώνουν σε αυτούς που μας αγαπάνε. Μετά όλοι μαζί (sma, Iso xl, Bilbas, Sinnerz, Κόμης, Νέβμα mike p και Nivo εύχονται χρόνια πολλά στον Ρίκο και του τραγουδάνε. Μετά από αυτό ο Βουρλιώτης ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου δίσκου λέγοντας ότι από Δευτέρα θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Εν συνεχεία Κόμης Αδάμας και Tyler επί σκηνής (μαζί με Ίσο πάντα) λένε τα 2 καινούρια κομμάτια Κάνε ό,τι κάνω ρεμίξ και πόρτα κλειστή. Εν συνεχεία ο Nivo έχοντας παρέα τον άλλο Νικόλα λέει το 12 ακριβώς φτου σου ευρώ το έχω μια υπόνοια. Μετά ξανασκάνε ο Κόμης και ο Αδάμας και ο Βουρλιώτης λέει ειρωνικά μην το γαμήσετε το μαγαζί γνωστός μου το έχει!! Κόμης και Αδάμας πίανουν μικρόφωνα και γίνεται πανικός με το κομμάτι Nirvana!!!!! Όλο το family να χοροπηδά σαν τρελό. Τέλος κλείνουν με το καλημέρα Ελλάδα και το θέλω να γυρίσω!!!!Αυτά τα ολίγα από μια πάρα πολύ καλή συναυλία κατά τη γνώμη μου!!!!!!!!!Τέλος να πω ότι το stage στο Μύλο έχει γαμάτο ήχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακολοθούν μερικά βίντεο απο το live!
Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις