ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::09 Μαίου 2009 @ Κερατσίνι::


    Κάποιος φώναξε τους Μπάτσους!!!Όχι , δεν φώναξε κάποιος τους μπάτσους αλλά ήταν ένα από τα κομμάτια που είπε στο live του Family , στο Κερατσίνι ο Κόμης Χ!Καταρχήν , Εισητήριο....FREE.
    Το πάρκο(αφού το "Σελεπίτσαρη" πάρκο είναι) ήταν γεμάτο. Εκείνη τη μέρα γινότανε το Φεστιβάλ. Πρώτος βγήκε στη σκηνή ο Κόμης Χ.Τα Κομμάτια που είπε ήτανε "Καποιος φωναξε τους μπατσους" , "Αγαπη ειναι" ΄κι άλλα , αλλά αυτο που περιμέναμε ήταν το καινούργιο "Σταμάτα να μου λές" οπου και φυσικά το είπε!Μετά απο 2-3 τραγούδια.....νά'τοι κι οι Professional Sinnerz !!!
    Πανικός με τους Pro και τον Κόμη!Φυσικά δεν είχαν πει ακόμη το κομμάτι "Nirvana"!Τα κομμάτια που ακολούθησαν ήταν το "Beer Drinking" με τον Κόμη Χ , το κομμάτι "Πες Οτι Θες" από τον αναμενόμενο δίσκο τους δίσκο "Scarred Individuals" , το "Η Αντεπίθεση"...
    Μα φυσικά έρχονται και οι Νέβμα (Ίσορροπιστης και Dj Rico , για να επιβαιβεώσω σε πολλούς οτι ο Αλέξης Δέλτα είναι εκτός!) με το κομμάτι "Μείνε εκεί που είσαι" όπου πρόσφατα κυκλοφόρησε το Video Clip!Ακολούθησαν κομμάτια από τον δίσκο τους "Ήχο Ανοχής" και φυσικά από το Mixtape "Μαθήματα Ισορροπίας"!Αμέσως μέτα σκάει ο NiVo με το 12 Πάρα και το Θηρίο να βγαίνει όπου να'ναι , και τότε ...Ο ΠΑΝΙΚΟΣ!
    Ακολούθησαν τα γνωστά κομμάτια των Goin' Through "Πόσο μαλάκας είσαι" , Remixes από τον τελευταίο δίσκο τους "Revisited/Best Of" όπως το "12 Ακριβώς" και φυσικά και τα νέα κομμάτια "Δε Κάνω Διακοπές" και "Πόρτα κλειστή" οπου αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε βίντεο κλιπ μέσα σε λιγες ημέρες!
Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις