ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::24 Ιουνίου 2009 @ Mad Video Music Awards::


    Η μέρα των mad awards 2009 είχε επιτέλους φτάσει. Όλα ήταν έτοιμα. Το μεγάλο show για τους familiότες ξεκίνησε νωρίτερα αφού οι Νέβμα ήταν καλεσμένοι στο mad radio εν όψει των βραβείων. Το pre show ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Παρόλα’ αυτά η όλη φάση ξεκίνησε μια ώρα αργότερα λόγο τεχνικού προβλήματος. Άρχισαν να δίνονται τα πρώτα βραβεία και ξαφνικά το family επί σκηνής. Nivo , Ισορροπιστής , Αδάμαντας , Παπαθανασίου στα πλήκτρα και Tyler στα decks. Ερμήνευσαν μια διασκευή του Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι και του δεν κάνω διακοπές. Ο Ισορροπιστής είπε τα πρώτο κουπλέ από το Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι και μαζί με το Nivo το δεν κάνω διακοπές χωρίς τα κουπλέ του Τέταρτου.
    Το ρεφαιν περιλάμβανε τον στίχο δεν κάνω διακοπές σου δίνω αυτό που θες και τους ραπ στίχους από το άλλο κομμάτι τους οποίους ερμήνευσε πολύ ωραία ο Αδάμαντας. Την παράσταση εκτός από τα δύο – τρία scratches του Tyler έκλεψε ο Nivo ο οποίος έβγαλε το πουκάμισο του και το πέταξε στο κοινό. Ο χρόνος περνούσε τα βραβεία μοιράζονταν εδώ και εκεί εκτός από την ιερή οικογένεια. Και ενώ φτάναμε προς το τέλος φτάνει η στιγμή του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Εκεί αναθαρρεύουμε αφού όλο τα θέατρο φώναζε Professional Sinnez , αλλά αυτός που έπρεπε να φωνάξει τον Αδάμαντα και τον Tyler να παραλάβουν το βραβείο τους φώναξε τον Αναστασιάδη. Για να μην μακρηγορούμε από το θέατρο βράχων φύγαμε με άδεια χέρια. Μόνο το Θηρίο ήρθε σε επαφή με ένα βραβείο αφού βράβευσε το video clip με την καλύτερη σκηνοθεσία μαζί με την Κατερίνα Στικούδη και τον Στρατή. Τέλος να αναφέρουμε πως ο Αδάμαντας ξανανέβηκε επί σκηνής μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και είπα ένα ρεμιξ του όταν σε είχα πρωτοδεί και του Πάνω από όλα!!!!
    Ο απολογισμός των βραβείων mad έχει ως εξής. Τα μηδενικά βραβεία σαφώς ήταν ένα χαστούκι το οποίο βέβαια δεν συνάδει με τέλος εποχής για την οικογένεια. Προκάλεσε εκνευρισμό και σπάσιμο αλλά από την άλλη έχει και καλές συνέπειες αφού σίγουρα ο Nivo θα πείσμωσε. Μην παραξενευτείτε αν του χρόνου σχεδόν όλα τα κομμάτια στην κατηγορία χιπ χοπ προέρχονται από το family.
    Έλαβε χώρα μια τρομερή εμφάνιση (ίσως η καλύτερη όλων των βραβείων) και ο Νίκος έκλεισε θέση σε όλα τα clubs με την νέα αυτή διασκευή χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια από τα καινούρια τραγούδια που βρίσκονται στα σκαριά και προωθώντας τον Αδάμαντα και τους Sinnerz οι οποίοι φέτος έχουν την τιμητική τους..

Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις