ΦόρουμNewsΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

::19 Ιουλίου 2009 @ Κεραμωτή::


    Ώρα Ελλάδος οχτώ και κάτι μετά μεσημβρίας. Αφού οι Stavento αποχωρούν από την σκηνή όλοι περιμένουν τον μεγάλο βασιλιά της φάσης. Και πραγματικά από το family ξεκινάει ο πιο μεγάλος. Κυρίες και κύριοι το Θηρίο στην Κεραμωτή Καβάλας. Το πρόγραμμα ξεκινάει με το ομώνυμο κομμάτι. Ακολουθούν τα κομμάτια ελιξίριο, δυνατά- δυνατά (remix) και δύο φορές τα μαύρα μεσάνυχτα. Μάλιστα στο ρεφραίν έγινε πανικός παρόλο που ήμασταν στα μέσα ενός ηλιόλουστου απογεύματος.
    Αφού μας χαιρετά το Θηρίο σειρά έχει ο Κόμης Χ. Το χαοτικό πρόγραμμα ξεκινά. Αγάπη είναι, σήμερα μπορώ, κάποιος φώναξε τους μπάτσους, κάντε θόρυβο και σταμάτα να μου λες. Το family έχει δύο γίγαντες από τη βόρεια Ελλάδα. Σειρά λοιπόν είχε ο έταιρος γίγαντας που ακούει στο όνομα Pro. Η συνέχεια γνωστή , beer drinking army και ώρα για ξεσάλωμα. Πριν αρχίσει το κομμάτι ο Tyler είπε "Όταν μπει το beat θα αρχίσετε να βαράτε παλαμάκια" , ο Κόμης απαντά "είναι οδηγίες χρήσεως το παιδί εδώ" και ο Tyler συμπληρώνει " ήμουν αεροσυνοδός'. ¶ξιο αναφοράς είναι πως πριν το εν λόγω κομμάτι μια κοπελιά απο κάτω φώναξε " Αδάμαντα σ' αγαπάω". Την φράση αυτή την άκουσαν και οι τρεις ( Αδάμαντας, Κόμης Χ & Tyler) και την σχολίασαν μεταξύ τους μακριά από τα μικρόφωνα. Να πω επίσης πως ο Κόμης ήταν μόνος του χωρίς τον Bilba. Οι Sinnerz τρέλαναν το κοινό με τα κομμάτια πες ό,τι θες, αντεπίθεση. Επίσης έπαιξαν το νέο τους κομμάτι μην με περιμένεις ολοκληρωμένο μαζί με τον γνωστό μας Αλχημιστή.
    Προς μεγάλη μας έκπληξη οι Pro αποχωρούν πριν ανεβούν στην σκηνή οι Νέβμα. Ο dj Rico ήταν ήδη επί σκηνής και περιμέναμε όλοι τον Ισορροπιστή. Όμως ξαφνικά βλέπουμε δύο άτομα επί σκηνής. ο νους μου πήγε αμέσως στον Αλέξη Δέλτα. Πριν προλάβω όμως να κάνω δυο σκέψεις διακρίνω τον Αλχημιστή. Κάτι ηλίθιοι από δίπλα αμέσως προβλέψανε πως ο Ισορροπιστής θα αρχίσει με τα λεγόμενα εμπορικά τρακς. Σαν να τους άκουσε αυτός ξεκινάει με το κομμάτι όλοι λένε ρεμίξ. Ναι ναι δεν κάνω λάθος , το γνωστό κομμάτι με κουπλέ από τον Αλχημιστή. Συνεχίζει με το χτυπάω μόνο με στίχους, άντε στο καλό (πρώτη έκδοση). Εν συνεχεία επί σκηνής ο Αδάμαντας κατόπιν σύντομου προλόγου του Σερίφη: " στα τηλεπαιχνίδια υπάρχει η βοήθεια του κοινού στο χιπ χοπ η βοήθεια του Αδάμαντα". Μείνε εκεί που είσαι και κάτι σαν φωτιά ερμηνεύονται από Ίσο Αδάμαντα και Αλχημιστή. Με αυτά και μ'αυτά η σκηνή αδειάζει.
    Τα φώτα σβήνουν καπνοί γεμίζει όλη η παραλία τα ξέρετε τα υπόλοιπα. Goin Through live!!!!!! Τα κομμάτια που παίχτηκαν: 12 παρά - ακριβώς, κάρτα, δεν κάνω διακοπές, μην κάνεις πως δεν θυμάσαι, καλημέρα ελλάδα, κλείστε μου το στόμα, πόρτα κλειστή, κάνε ό,τι κάνω και άλλα. Το δεν κάνω διακοπές και το μην κάνεις πως δεν θυμάσαι το έπαιξαν δύο φορές ένα στην κανονική έκδοση και ένα στο mad remix με τον Αδάμα. Επίσης δεύτερη φορά οι Pro έπαιξαν το όταν σε είχα πρωτοδεί. Τα κομμάτια καλημέρα ελλάδα, όταν σε είχα πρωτοδεί και nirvana παίχτηκε με όλο το family επί σκηνής. (Nivo, Ισο, Rico, Αδάμας, Tyler, Κόμης Χ, Αλχημιστής, Θηρίο). Υπήρχαν αρκετοί ένθερμοι fans ενώ όσο ήταν ο Γιαννάκης επί σκηνής η κοπελιά φώναξε κατά συρροή ότι τον αγαπά.

    Βίντεο δεν τράβηξα επειδή έγινε μαλακία με τον υπάλληλο από τα κτελ!!!! Όμως τράβηξα μερικές φωτογραφίες με το κινητό μου!!!! Το καλύτερο όλων η συναυλία μεταδόθηκε από την τηλεόραση (τοπικό κανάλι δράμας ένα) και ζωντανά και σε μαγνιτοσκόπηση!Ακόμη , με μία απλή αναζήτηση στο youtube μπορείτε να βρείτε μερικά βιντεάκια!!
Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις