ΦόρουμNewsΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

::Professional Sinnerz - Amazing [Review + Covers]::


  Μετά από ακατάπαυστα τηλεφωνήματα στα δισκοπωλεία , επιτέλους η άλλη γραμμή του σύρματος είπε το πολυπόθητο ναι. Το album των Professional Sinnerz το amazing είναι στα ράφια πάνω από άλλους mc’s. Το ηχοσύστημα είναι έτοιμο και PLAY:


  Η αρχή έγινε με το πετυχημένο (και γενικά και ειδικά) όταν σε είχα πρωτοδεί , το οποίο περιείχε και μία συντομότατη εισαγωγή. Το δεύτερο κομμάτι συνάδει με το δεύτερο video clip. Βάζοντας το νούμερο τρία του δίσκου πήγαμε νοερά ένα χρόνο πίσω όταν η είσοδος των pro στο family ήταν νωπή και είχε επισφραγιστεί με το πες ό,τι θες. Αφήνοντας πίσω τον εγωισμό απολαμβάνουμε Αδάμαντα, Tyler και Prophet of noise να μας συμβουλεύουν σε όσους δεν τον άφησαν να το κάνουν. Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα κομμάτια για να ακούσουμε ένα αποκλειστικά καινούριο (καθώς τα προηγούμενα τα είχαμε ξανακούσει λίγο ή πολύ). Τιτλοφορείται όλοι περνάμε κάπως. Στίχοι , παραγωγή και θεματολογία κυριολεκτικά amazing. Φτάνοντας στο έκτο η σήμανση του καλλιτέχνη έδειχνε συμμετοχή από Κόμη Χ. Το φταίει μακριά από το υφολογικό επίπεδο των Nirvana και beer drinking army ήρθε να ισχυροποιήσει τις θετικές απόψεις για τον δίσκο. Την σκυτάλη παρέλαβε το επόμενο κομμάτι με τίτλο πολλές φορές μου είχαν πει συμπληρώνοντας την τριπλέτα. Την γλυκιά μελαγχολία ήρθε να ταράξει η θεματολογική στροφή 180 μοιρών με το κομμάτι έχω πιο κοντά τους εχθρούς. Μαθήματα ευφυούς στίχου και προοικονομία των flows που έπονται.


  Έχοντας φτάσει στου δίσκου τα μισά ανοίξαμε το booklet. Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλχημιστή ο οποίος επιμελήθηκε την δουλειά και την έφερε εις πέρα με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς να παραμείνουν παραπονεμένα ακόμη και τα πιο ανικανοποίητα γούστα ξεχώρισε η επιστολή του Nivo. Τέλος ρίξτε μια ματιά στην τελευταία σελίδα , μπορεί να δείτε κάποιον γνωστό σας ή και τον ίδιο σας τον εαυτό.


  Συνεχίζοντας την ακρόαση από το νούμερο εννέα με το γράφω ανάλογα όχι απλά διατηρήθηκαν οι εντυπώσεις αλλά έγιναν ακόμη καλύτερες αποκομίζοντας μάλιστα και μία συμβουλή. Στο επόμενο κομμάτι ο Αλχημιστής συνέχισε την επίδειξη ικανοτήτων του αυτή την φορά όχι στον τομέα της γραφιστικής αλλά στον στιχουργικό. Ο Αδάμαντας παρέδωσε μαθήματα flows ενώ ο Disastah έκλεισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το δεκάρι το καλό. Ο Βορράς συνέχισε να εκπροσωπείται και ακριβώς παρακάτω αυτή την φορά με τους Λάθος Εντύπωση. Ένα κομμάτι αρκετά χορευτικό αλλά και με ελπιδοφόρο στίχο. Στο δωδέκατο κομμάτι μπορεί ο Αδάμας να προτρέπει τον mc να του βάλει κουλούρα αλλά είναι ανέφικτο. Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι στα δύο τελευταία τραγούδια συμμετείχαν Actarvator και Moka Only αντίστοιχα. Έχοντας αισίως φτάσει στο νούμερο 13 αντιλαμβανόμαστε μυρωδιά από family. Το περιβόητο κομμάτι με τον Nivo. Δεν θα προβούμε σε σχολιασμό ψάξτε σε όποιο forum θέλετε θα βρείτε κάθε λογής. Πάντως εκτός από την συμμετοχή τον Dear Darkstar δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι Αδάμαντας Nivo και Tyler το δίνουν ζωντανό ή νεκρό. Τα δύο επόμενα κομμάτια με συμμετοχή από Arsonist και Symmetry αντίστοιχα είναι εξίσου ωραία. Ο δίσκος κλείνει με λυρική μετωνυμία (δηλαδή αρχίζει και τελειώνει με το ίδιο κομμάτι).


  Συνοψίζοντας ήταν ένα από τα καλύτερα cd που έχουν κυκλοφορήσει. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδίως σε Αδάμαντα Tyler και Αλχημιστή. Καλές ακροάσεις λοιπόν.


  Συνολικές επισκέψειςΣυνολικές επισκέψεις